‘ باسمه تعالی
موضوع :گزارش ماهیانه (اسفند ماه )مشاورمدرسه ی الزهرا(س)
1) شرکت در مراسم ظهر گاهی
2) -برگزاری آزمون ریون و تصحیح پاسخ نامه ها
3) -توزیع کارتهای 1،2،3 به دانش آموزان اول متوسطه 1،2 و تشریح پر کردن آن ها
4) -جمع آوری کارتها
5) -برگزاری تست رغبت ،تصحیح پاسخنامه ها
6) -انجام کارهای کامپیوتری پرونده های هدایت تحصیلی
7) ملاحظه و بررسی برگه های هدایت تحصیلی
8) -همکاری با مدیر و معاون در بعضی کارهای دفتری
9) –حضور در کلاس سوم راهنمایی و آموزش روش های صحیح مطالعه دروس و تمرین طرز درست بیان کردن خواسته هایشان.
10)گفتگو با دانش آموزان راهنمایی ومتوسطه در فرصت های مناسب
11)-صحبت وگفتگو با والدین دانش آموزان
12)-پاسخ به نامه ها و مشکلات کتبی دانش آموزان و نصب پاسخ ها در تابلوی مشاورمدرسه .
13)-تدریس جغرافی سوم انسانی
14)-حضور در کلاس اول متوسطه ،دوم انسانی ،سوم تجربی طی جلساتی جهت بحث وگفتگو در مورد ارزش حجاب ،روابط دختر وپسر ،پیامد های ترک تحصیل دختران
15)جمع آوری پیشنهادات وانتقادات دانش آموزان درمورد استفاده بهینه از تعطیلات نوروز
استاد شهيد عبدالعلي مزاري، فرزند شهيد حاجي خداداد، در سال 1326 هجري شمسي، در قريه نانوايي چهار کنت از توابع ولايت بلخ باستان؛ در يک خانواده متدين و زراعت پيشه ديده به دنيا گشود.
تحصيلات اوليه و ابتدائيه اش را در مدرسه نانوايي تکميل کرد و در دنيايي از محروميت و فقر، با درد ها و رنجهاي مردمش آشنا شد. در همان مدرسه بود که علامه شهيد سيد اسماعيل بلخي را ملاقات کرد و از آن به بعد نشست ها و ملاقات هاي زيادي تا آخرين سال هاي زندگي شهيد بلخي، ميان اين دو آيينه دار همت ها و هدايت ها، تکرار شد و مزاري بزرگ از روح شوريدهء آن شمس شعرو شمع درد، شعله ها گرفت و شررها آموخت و به توفان و تلاطم پيوست!
دوران عسکري را از سال 1348 الي 1350 در پکتيا؛ تنبيهگاه عسکران سر کش و متمرد، سپري کرد و در اين برزخ شکنجه و زجر، روح بزرگش پخته و آبديده شد، افق هاي انديشه و شناختش از تشکيلات دولت و مشکلات ملت، انکشاف يافت و ازژرفاي دردها و مصيبت هاي وطن با خبر گشت!
بعد از دوران عسکري، مجددا به تحصيل پرداخت اما احساس کرد که مدارس محل، ديگر پاسخگوي روح تشنه و روان شيفته و شگفته اش نيست و ناچار خود را از آغوش يار و ديار بر کند و دل به دست هجرت داد و در بهار 1351 با اخذ پاسپورت، به نجف اشرف رهسپار شد و بازيارت عتبات عاليات و بررسي اوضاع علمي و سياسي حوزات عراق، به ايران آمد و با اقامه در قم، تا سال 1355 با جديت و تلاش، طي پنجسال، دروس سطح حوزه را به پايان رساند!
پس از اتمام تحصيل در حوزه قم، با سفر مجدد به عراق و ديدار با شخصيت هاي مبارز علمي و سياسي، به ايران بر گشت و در مرز ايران توسط "ساواک" (سازمان جاسوسي شاهنشاهي ايران) دستگير و در زندان مورد شکنجه و تعذيب قرار گرفت. ......
چنانچه خود در خاطراتش مي گويد: "روزي سيگار روشني را روي صورتم خاموش کردند، به اميد اينکه يک آخ بگويم. ولي تا آخر، چشم در چشم آنها دوخته و ساکت و صبور ماندم تا شخصيت يک طلبه افغاني را خرد نتوانند!" بعد از چهار ماه که از شکنجه گاه رهايي يافت وارد مرز شد، با بدن مجروح و لباس پاره پاره به کابل آمد و ضمن ديدار با شخصيت هاي مبارز کابل، به مزار شريف رفت و کتابخانه يي را تشکيل داد و تا زمان کودتاي 7 ثور، در رشد سياسي و شکوفايي فکري و فرهنگي مردم نقش بزرگي ايفا نمود!
با کودتاي 7 ثور در سال 1357 که در داخل زمينه کار و فعاليت باقي نماند، بار ديگر از وطن به سوي نجف هجرت کرد، بعد به سوريه رفت و از آنجا به پاکستان آمد و بالاخره واپس به کشور مراجعت نمود.
آنروزها، اوضاع کابل به شدت اختناق آلود بود، علما و دانشمندان تحت تعقيب و شکنجه قرار داشتند، ناچار به پاکستان بر گشت و به ايران رفت اما روح نا آرامش، بار ديگر او را به سوي وطن کشاند و در اوايل سال 1358 به داخل کشور آمد و در کوهسار جهاد خونبار و پر افتخار وطن، پيشاهنگ مقاومت ملي عليه دشمنان ايمان و آزادي گشت و سر زلف نگار انقلاب را در دست گرفت و دوش به دوش دهها رزمنده مجاهد ديگر، در خط خون و خطر گام نهاد و مردانه ايستاد و به رزم و جهاد پرداخت تا جايي که در يکي از نبرد ها، شانه خود را ديوار سنگر مجاهدان و همرزمان جهادش قرار داد که از اثر فير مداوم ماشيندار، به شنوايي ايشان آسيب رسيد و تا لحظه هاي شهادتش به يادگار ماند!
سالهاي اوايل جهاد، سال هاي خون و خطر، سالهاي آتش و انفجار، سالهاي شهادت و جانبازي، سالهاي تشنگي و گرسنگي و سالهاي سخت مقابله ايمان و آهن بود! و مزاري شهيد، قهرمان همهء اين داستانها؛ در دفاع از اسلام، از حاکميت ملي، از تماميت ارضي کشور و از استقلال وطن، سنگر به سنگر، کوه به کوه و بيشه به بيشه، با دشمنان آزادي و استقلال کشور رزميد و همچون عقاب کهنسال، قله به قله صخره هاي مقاومت کوهسار صفحات مرکزي و شمال را زير بال گرفت و به ياران و همرزمان جهادش، استواري و ايستادگي آموخت و براي تحکيم پايه هاي جهاد و استمرار مقاومت، بارها به خارج از کشور رفت و آمد کرد و مرزهاي طولاني را پياده پيمود و "اعدوا لهم ما استطعتم من قوه" را خصال و امتثال بخشيد!
بهار سال 1365 با توجه به اوضاع و شرايط ملي و بين المللي در ارتباط با جهاد و مجاهدين مسلمان افغاني و بر اساس ضرورت ها و مصلحت هاي سياسي و اجتماعي مردم و مجاهدين در داخل و خارج کشور، استاد شهيد، با درايت و درکي که داشت، انديشه وحدت ملي را در صفوف جهاد به جريان انداخت و جهت نجات از جنگهاي ناجايز داخلي و تمرکز نيروهاي متشتت جهادي در صف واحد عليه دشمن اشغالگر، حزب وحدت اسلامي را تاسيس کرد و با ياري و هماهنگي ديگر رهبران و فرماندهان جهادي، کليه جناحها و جريانها را به آن دعوت کرد و بعد از ماه ها تلاش پيگير و شنيدن هر گونه توهين تحقير، بالاخره با اراده متين و آهنينش، به همه مشکلات و ناملايمات غالب شد و حزب وحدت اسلامي را در داخل کشور، با انحلال احزاب جهادي در صفحات مرکزي و شمال، رسما تشکيل داد و در تابستان 1368 در مرکز باميان ميثاق وحدت و برادري را با موفقيت به امضا رساند!
استاد شهيد پس از تحکيم پايه هاي وحدت اسلامي در داخل، زمستان همان سال در راس هيئتي مرکب از سران احزاب شيعي، براي انسجام نيروهاي سياسي و جهادي و ادغام دفاتر احزاب، رهسپار جمهوري اسلامي ايران گشت و ضرورت تشکيل حزب وحدت اسلامي را براي مهاجرين و مسئولين جهاد در خارج از کشور، طي محافل و جلسات مختلف بيان کرد و با جديت و قاطعيت وصف ناپذير، دفاتر اين حزب را در ايران و پاکستان و چندين کشور ديگر به طور رسمي فعال ساخت و بعنوان يک چهرهء دردمند و دلسوز، در دل مردم جاي گرفت و نام آشنايش ورد زبانها گشت و عطر گفته هاي قاطع و نگاه نافذش، در رواق دلها و ديده هاي مردمش، زنده تر از نسيم جاري و باقي ماند و خود، دوباره با هزاران خطر و دردسر، از ريگزارهاي تفتيده و خشکيدهء جنوب غرب، به باميان برگشت؛ در حالي که کنگره سراسري حزب در باميان داير شده و ايشان را غيابا به دبيرکلي حزب وحدت اسلامي افغانستان برگزيده بود!
استاد شهيد با استقرار در باميان، تشکيلات حزب وحدت اسلامي را روز به روز جان داد، حيات و حرکت بخشيد، در سطح جهان به رسميت و شهرت رساند، براي آينده کشور، پلانهاي زنده و سازنده طرح کرد و باميان را در محراق توجهات جهان قرار داد؛ تا جائي که زمينه تفاهم جنرالهاي ناراضي رژيم نجيب را از باميان تدارک ديد و با مسئولان و جنرالان شمال، به تفاهم رسيد که در نتيجه اردوي صفحات شمال کشور به مجاهدين پيوست و زمينه سقوط حکومت کمونيستي فراهم شد و رفته رفته در 8 ثور، دولت مجاهدين در کابل استقرار يافت.
با پيروزي جهاد و ورود مجاهدين به کابل، مزاري شهيد نيز از باميان باستان به مزار شريف و از آنجا به کابل آمد و با استقبال بينظير تاريخي مردم و مقامات ملي و جهادي، در پايتخت کشور استقرار يافت؛ تا محروميت تاريخي مردم مجاهدش را با حضور در حوزهء حاکميت و ظهور در مرکز تصميم گيري کشور، جبران کند و ميزان سهم گيري حزب وحدت اسلامي را در پيروزي جهاد و سازندگي سرزمينش به نمايش بگذارد. ولي افسوس که اين حضور و ظهور، با پشتوانه قاطعانه و عاشقانه مردم متحد و يکپارچه کابل، حسادت ها و عصبيت ها را بر انگيخت و دشمنان وحدت ملي کشور از داخل و خارج، طرح و توطئه حذف و نفيش را ريختند و طي سه سال اقامتش در کابل، لحظه يي او را آرام نگذاشتند و با تحميل بيش از 27 جنگ خونين و ويرانگر، تمام فرصت ها را از وي گرفتند و تمام توان و امکانش را به دفاع و درمان و خون و زخم و مرگ و ماتم و مصيبت مردم بيدفاعش به مصرف رساندند!
کارنامه درخشان سه سال اقامتش در کابل و مقاومت قهرمانانه اش در دفاع از آستان غرور و شرف مردم بزرگ و با وفايش، او را رهبر، پدر و پيشواي دلسوز و بادرايتي در دل مردمش جاي داد که پير و جوان، زن و مرد و کودک و بزرگ با جان و جوان، بر پاي آرمانش ايستادند و از پاره هاي گوشت و تکه هاي استخوان خويش سنگر ساختند و به حمايتش پرداختند؛ اينکه مزاري، چه سر اعظمي در نهاد خويش نهان داشت که مردم فقير و بينوايش، به دور از غم نان و فکر جان و شهادت جوان، رداي کهنه و دستار ژنده اش را بر تخت و تاج ديگران ترجيح دادند و وفاي پردرد و رنجش را بر عطاي پر گل و گنج بيگانگان برگزيدند و تا آخر رهايش نکردند و تنهايش نگذاشتند؛ يک شگفتي مطلق است که تا هنوز نه دوستانش درک کرده اند و نه دشمنانش، کشف ! اين يک استثنا است که آن مظلوميت متهور و متبلور، سه سال همچون نگين در حلقهء کوههاي آتش فشان کابل، زير بارش ميليونها گلولهء خفيف و ثقيل ايستاد و ايستاد و يک کلام به عقب برنگشت و يک گام به نقض وحدت ملي کشور نگفت و يک پيام به نفع خود وضرر ديگران صادر نکرد! آنچه تا جايي مدعاي محبوبيت مزاري درميان مردمش مي تواند قلمداد شود، همان آراستگي گفتار و کردار مزاري، در ايستادگي بر پاي وحدت ملي وطن و تأمين منافع مردم هم ميهن بود که بارها و بارها جانش راهم وقف اين راه وآرمان نموده بود و سر انجام در همين راستا، جهت مذاکره با جنايتکاران طالب که آنروزها در هيئت ملا يک با قرآن خدا به سراغ خلق خدا پيش مي آمدند، با انگشت شماري از ياران و فرماندهان روزهاي خطر و ضررش همچون شهيد ابوذر غزنوي، ابراهيمي بهسودي، سيد علي علوي مزاري، جانمحمد ترکمني، و... رهسپار چهار آسياب شد که طالبان تروريست فرصت طلب، بر خلاف رسم انسانيت و فرهنگ ديرينه و پر پيشنهء افغانيت؛ با اشاره باداران برون مرزي خويش، او وياران باوفايش را به اسارت گرفتند و در 22 حوت 1373 در بد ترين شکنجه ها، وحشيانه و عجولانه به شهادت رساندند وآنگاه باهراس از عواقب آن، براي توجيه روسياهي اين عمل ننگين و شرم آور، پيکرهاي پاک و پاره پارهء آنها را در هليکوپتري گذاشتند و در نزديکي هاي غزني با صحنه سازي و فريبکاري، بر زمين خواباندند وشهيد مزاري و يارانش را به درگيري در درون هليکوپتر، متهم کردند!
به هر حال، مزاري، در 22 حوت 1373 شهيد شد و به جاودانگي ها پيوست! پلنگ پير و پر غرور پامير جهاد و مقاومت ميهن، در کمينگاه حيله و نيرنگ غداران و تبهکاران، با دست و پاي بسته تيرباران شد! عقاب کبير و کهنسال قله هاي سرکش بابا و بلخ، از دوش آسمان افتاد، سيمرغ شد و با بال خونين و رنگين از عالم خاک به اوج افلاک پر کشيد و پنهان گشت! چريک چيره و سالخوردهء کوهسار ستبر ايستادگي و ايثار روزهاي مباداي وطن، همچون کوه از پيکرهء جهاد پيروز و دشمن سوز کشور جدا شد و در شط خون سينه به خاک ساييد! آيينه دار عشق و وفا، فرياد سبز حق و عدالت ، علمدار باوفاي کربلاي مقاومت مظلومانهء کابل، مدافع مليت هاي مغضوب و اقليت هاي محروم مملکت، سمبل غرور و شهامت آتشين مردم، شهيد وحدت ملي کشور، دبير کل حزب وحدت اسلامي افغانستان، استاد شهيد عبدالعلي مزاري؛ به پيشواز چهل و هشتمين بهار عمر شريف و شکوفايش، رنجيده از اغيار زشتخوي زمين، وصل دلدار زيبا رو و پر هياهوي آسمان را برگزيد و با شهادتي که آرزوي دل و زيبندهء روح و شايستهء شخصيت شکوهمند وارجمندش بود، رخشان و خونفشان به خدا پيوست و همچون آفتاب، در افقهاي بلند شهادت، کسوف خون گزيد و مصداق: "رجال صدقوا ما عاهدوا الله عليه" گشت و به آرزوي ديرينه اش رسيد!
پيکر پاک و پر عطرش در طولاني ترين تشييع تاريخ، از غزني تا بهسود، تا باميان و تا يکاولنگ، صدها کيلومتر، روي دوش مردم داغدار و عزادارش، قريه به قريه از دل درياي بهمن و برف، در شطي از ماتم و الم، پياده حمل شد و از آنجا به بلخ انتقال يافت و سرانجام به تاريخ 7/1/1374 بعد از چهارده روز از شهادتش، در دنيايي از اشک و اندوه، با حضور ده ها هزار انسان حق طلب و عدالتخواه جهان، در شهر مزار شريف، آغشته با عطر خون و شکفته در ستاره هاي زخم، در سينهء چاک وطن و ميهن محبوبش، دفن شد تا در خاک آن تجزيه شود، با سبزه و گياه درآميزد، سرخگل گردد و بهار ذهن و زندگي مردمش را از عطر عشق، از شعر غرور و از شکوه آزادي سرشار کند و با آب و آيينه و آفتاب الفت و آشنايي ببخشد!
;بسمه تعالی
از مجتمع الزهرا(س)
به مدرسه فجر
موضوع :گزارش ماهیانه (اسفند ماه )مشاور الزهرا (س)
-شرکت در مراسم ظهر گاهی
-برگزاری ازمون ریون ،چک و تصحیح پاسخ نامه ها
-توزیع کارتهای 1،2،3 به دانش آموزان اول متوسطه 1،2 و تشریح پر کردن انها
-جمع آوری کارتها
-برگزاری تست رغبت ،تصحیح پاسخنامه ها
-انجام کارهای کامپیوتری پرونده های هدایت تحصیلی
-چک و بررسی برگه های هدایت تحصیلی
-همکاری با مدیر و معاون در بعضی کارهای دفتری
-کلاس سوم راهنمایی روشهای مطالعه صحیح دروس و طرز درست بیان کردن خواسته هایشان
-مشوره با دانش آموزان راهنمایی و دبیرستانی در فرصتهای مناسب
-صحبت وگفتگو با والدین دانش آموزان
-پاسخ به نامه ها و مشکلات کتبی دانش آموزان و نصب پاسخ دانش آموزان در برد مشاور
-تدریس جغرافی سوم انسانی
-کلاس اول متوسطه ،دوم انسانی ،سوم تجربی طی جلساتی بحث وگفتگو هایی در مورد ارزش حجاب ،روابط دختر وپسر ،پیامد های ترک تحصیل دختران ،پیشنهادات وانتقادات دانش آموزان،استفاده از تعطیلات نوروز برای درس خواندن
89/11/2 الزهرا اول متوسطه هدایت تحصیلی 50
89/11/12 الزهرا پرورشی دفتر حضور و غیاب 6
89/11/12 الزهرا اول متوسطه ریاضی 48
89/11/12 الزهرا اول راهنمایی حرفه 32
89/11/12 الزهرا اول متوسطه ریاضی 20
89/11/21 سلمان فارسی ابتدایی ریاضی 86
89/11/20 الزهرا دوم راهنمایی تاریخ 27
89/11/25 الزهرا پنجم ریاضی 36
89/11/26 الزهرا سوم راهنمایی اجتماعی 46
89/11/26 الزهرا اول متوسطه هدایت تحصیلی 76
89/11/2650 الزهرا سوم راهنمایی علوم تجربی 71
89/11/26 الزهرا اول راهنمایی ادبیات فارسی 32
89/11/30 الزهرا اول راهنمایی ریاضی 34
89/11/30 الزهرا اول متوسطه ریاضی 20
89/11/30 الزهرا دوم انسانی عربی 7
89/11/30 الزهرا دوم راهنمایی ریاضی 54
89/11/30 الزهرا پنجم علوم 36
مجموع اوراق چاپ شده:689
فعالیت های اجرا شده در این ماه بطور خلاصه عبارت اند از:
ü نشریه 3 مدرسه الزهرا به چاپ رسید.
ü مواد های دفتر در وبلاگ مدرسه الزهرا(س) گذاشته شد.
ü کلاس های کامپیوتر طبق معمول ادامه یافتند:
چهارم ابتدایی: Word pad, note pad, create folder, delete, copy & paste, ctl + x/ v/c
پنجم ابتدایی: کار با ماوس ، background appearance setting
اول 2: Word pad, note pad, create folder, delete, copy & paste, ctl + x/ v/c
دوم 2: Word pad, note pad, create folder, delete, copy & paste, ctl + x/ v/c
دوم1: Task bar and menu bar, date & time, pin and unpin icons
سوم راهنمایی 1: Word pad, note pad, create folder, delete, copy & paste, ctl + x/ v/c
سوم راهنمایی 2: Control panel
سوم راهنمایی 3: Note pad and wordpad
اول متوسطه: Yahoo Registration
دوم انسانی: Yahoo Registration, task bar- tray and menu bar, با تمرین و تحقیق
به نام یگانه ی هستی بخش
فعالیت ها ی آموزشی صورت گرفته در دی و بهمن ماه 1389به اختصار در ذیل عنوان شده است:
فعالیت ها ی آموزشی انجام شده در امتحانات نوبت اول:
1) منشی حوزه ی امتحانات داخلی نوبت اول و اجرای وظایف و مسئولیت های مربوطه در تمام طول امتحانات که عناوین آن در ذیل آمده است:
الف) توزیع برگه های امتحانی بین دانش آموزان در ساعت مقرر و در 3 نوبت امتحانی .
ب) بررسی و تدوین آمار دانش آموزان شرکت کننده در امتحانات و حضور و غیاب آنان در هر 3 نوبت امتحانی.
ج) نظارت بر نحوه ی کار مراقبین و تنظیم برنامه ی مراقبت ها ی ایشان در طول امتحانات .
د) جمع آوری و بسته بندی برگه های امتحانی .
و) توزیع برگه های جمع آوری شده به همکاران جهت تصحیح برگه ها در حوزه ی تصحیح و حضور در حوزه ی تصحیح .
فعالیت ها ی آموزشی انجام شده در آذر ماه 1389:
1) برگزاری مراسم ظهرگاه همه روزه رأس ساعت 1:00
2) تدوین بانک سؤالات از نمونه سؤالات جمع آوری شده در امتحانات نوبت اول از هر مقطع به طور مجزا.
3) همکاری و مشارکت جهت تدوین مراسم 22 بهمن .
4) مشارکت در خرید و بسته بندی جوایز.
5) اهدای جوایز در مراسم 22 بهمن در 3 مرحله .
6) برقراری نظم در مناسبت ها و مراسم های مدرسه (مراسم اربعین و 22 بهمن )
7) مراجعه به کلاس دوم انسانی و اول متوسطه 2 جهت رسیدگی به مشکلات اخلاقی و درسی دانش آموزان .
8) مشارکت در تهیه ی آش نذری جهت مراسم اربعین حسینی و توزیع آن بین دانش آموزان.
9) صحبت در مراسم ظهرگاه و تذکر نکات اخلاقی و انضباطی به دانش آموزان .
10) رسیدگی به مشکلات اخلاقی و انضباطی دانش آموزان اعم از تأخیر ،غیبت ،عدم رعایت نظافت و قوانین مدرسه به صورت همه روزه.
11) بررسی نظافت ها و وضعیت ظاهری دانش آموزان در مراسم ظهرگاه .
12) تدریس درس زیست شناسی سوم تجربی .
13) برگزاری جلسه با شورای دبیران در بهمن ماه.
14) برگزاری جلسه با شورای دانش آموزی و نظر خواهی از ایشان جهت برگزاری هر چه بهتر مراسم 22 بهمن .
15) تدوین گزارش آموزشی دی و بهمن ماه.
16) حضور در مدرسه ی توحید جهت تحویل و بسته بندی هدایای اهدایی از سرکنسول محترم ج.ا.ایران در کویته جناب آقای یحیوی .
17) گرفتن تعهد کتبی از دانش آموزان نامزد شده جهت عدم ایجاد اختلال در نظم و روند کار مدرسه .
18) برگزاری جلسه با انتظامات و نمایندگان کلاس ها و آشنا نمودن ایشان با وظایفشان و درخواست همکاری بیشتر از آنان در فعالیت های مدرسه .
با احترام
معاون مدرسه ی دخترانه ی الزهرا(س)
به نام خدا
گزارش مراسم پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاریخ: 18/ 11/89
به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی ایران در 22 بهمن 57 انجمن های فرهنگی مدرسه الزهرا(س)به کمک مربی پرورشی برنامه یی را تدارک دیدند که به اجرا در آمد :
1 – مجری برنامه : پروین عارف وخدیجه محمد ضیاء
2 – قرائت قرآن : توسط عارفه موسوی و ثریا اوحدی
3 – استقبالیه : توسط انجمن فرهنگی گلها
4 – خواندن شعر : توسط دانش آموزرقیه سید علی احمد
5 – خواندن سرود : توسط انجمن فرهنگی آرمان
6 – مناجات : توسط انجمن فرهنگی صمیمانه
7 – اجرای سرود : توسط انجمن فرهنگی راهیان نور
8 – اجرای نمایش : توسط دانش آموزان اول راهنمایی
9 – اجرای سرود : توسط انجمن فرهنگی فانوس
10 – اجرای سرود : توسط انجمن فرهنگی مروارید
11 – خواندن شعر : توسط دانش آموز عالیه عبداله
12 – اجرای پانتومیم : توسط دانش آموزان
13 – اجرای سرود : توسط انجمن فرهنگی آینده سازان
14 – خواندن شعر : توسط دانش آموزسمیه محمد نبی
15 – اجرای سرود : توسط انجمن فرهنگی کعبه دلها
16 – اجرای سرود : توسط انجمن فرهنگی پرنیان
17 – سخنرانی مدیریت محترم مدارس جمهوری اسلامی ایران درکویته جناب آقای کاظمی :
· ایشان ضمن سلام وتبریک به دانش آموزان و معلمین ومربیان مدرسه ی الزهرا(س) حضورسرکنسول محترم وهمکارشان را درمراسم بهمن ماه گرامی داشته وخیرمقدم گفتند
· باید برای سلامتی مقام معظم رهبری دعا کنیم زیرا هرچه که داریم وهر امکاناتی که دراختیارمان قرار گرفته است از نفس مبارک حضرت امام (ره) و وجود مقام معظم رهبری است
· دامنه ی گسترده ی انقلاب اسلامی که در دنیا در حال گسترش است به خاطر این است که اسلام مرز ندارد بنا به گفته ی حضرت امام (ره )
· مسلمانان ایران ومسلمانان کشورهای حساس منطقه مانند افغانستان ،لبنان ،عراق بخش بسیار کوچکی از مسلمانان جهان را تشکیل می دهد ، اما چرا استکبارجهانی ودر رأس آن آمریکا بر روی این کشورها تمرکز کرده ؟ علت ترس آنها از این مسلمانان انقلابی است
· تحولاتی که هم اکنون درحال ظهور درکشورهایی مثل : مصر و تونس است هم مرهون انقلاب اسلامی ایران است که به صورت الگویی برتمام جوامع اسلامی درحال درخشیدن می باشد . اشاره به سخن حضرت امام (ره ) که فرمودند : انقلاب ما انفجار نور بود .
· تشکر وقدر دانی از سرکنسول محترم آقای یحیوی و همکارشان به خاطر هدایایی که برای همه ی دانش آموزان مدارس جمهوری اسلامی در کویته تهیه نمودند
· از شرکت در مراسم مدرسه ی الزهرا(س) اظهار خوشی نموده وافزودند شرکت در این مراسم خاطرات دهه ی 60و بهمن ماه ودهه ی فجر را درذهنم زنده نمود
· تشکر وقدردانی از دانش آموزان ومعلمین ودست اندر کاران مدرسه الزهرا(س) و آرزوی موفقیت برای آنه
18 – سخنرانی سرکنسول محترم مدارس جمهوری اسلامی ایران در کویته جناب آقای یحیوی :
· ایشان ضمن سلام و خسته نباشید به کادر آموزشی مدرسه ودانش آموزان از زحمات آقای کاظمی مدیریت محترم مدارس ج . ا. ایران در کویته تشکر نمودند
· تشکر از شور وشعف دانش آموزان در مراسم بهمن ماه
· برنامه های دانش آموزان را با برنامه های بهمن در داخل ایران مقایسه نموده و اظهار داشتند اگراین برنامه ها از آنها بهتر نباشد کمتر نیست و بر استمرار حضورشان در مراسم مدارس بیش از گذشته تأکید نمودند
· ایشان ضمن صحبت هایشان انقلاب اسلامی ایران را پاسخی از سوی مردم وجامعه ی ایران به سختی ها وظلم وبی عدالتی دانسته وافزودند این انقلاب با توکل بر خدا وهمدلی مردم ورهبری امام به پیروزی رسیدند
· در آن زمان مردم ایران از اوضاع خسته بودند ، خانواده هایی که از فرزندان زندانی خود بی خبر بودند ، جوانانی که از آینده خودشان بی اطلاع بودند ومردمی که ارزشهای اسلامی شان در حال نابودی بود بانیان پیروزی انقلاب اسلامی هستند . در ادامه خطاب به دانش آموزان یادآور شدند اگر شما هم منتظر یک تحوّل در جامعه تان هستید به کسب علم و دانش بپردازید و تلاش کنید تا به عنوان یک فرد مفید برای خانواده و جامعه تان باشید .
· ایشان در جواب بعضی از دانش آموزان که از نتیجه ی درس خواندن ابراز ناامیدی می نمودند ، تحصیل علم را برای زندگی فردی واجتماعی و آینده ی دانش آموزان مفید وتأثیر گذار و کسب علم را در تعیین مسیر زندگی شخصی واجتماعی افراد مؤثر دانستند
· تشکر از کوشش وتلاش دانش آموزان در چنین شرایط سخت . و وعده ی فراهم نمودن امکانات در جهت ارتقای سطح آموزشی دانش آموزان
19 – سخنرانی ناظر محترم مدارس جناب آقای مرادی:
· اشان ضمن سلام و خسته نباشید ایام دهه ی فجر و سالگرد پیروزی جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفتند.
· به گفته ی امام این انقلاب انفجار نور بود زیرا تا کنون سه دهه از انقلاب گذشته است هنوز آثار و نتایج آن را مشاهده می کنیم و نور این انقلاب هنوز از بسیاری از کشور ها می درخشد. به طور نمونه تظاهرات و انقلابی که در مصر و تونس واردن و کشور های دیگر در حال شکل گیری است از آثار و نتایج این انقلاب بزرگ می باشد.
· استکبار جهانی انقلاب ایران را به زلزله ای ویرانگر تشبیه کرده بود امروز می بینیم که این انقلاب در حال ویرانی کاخ های ظلم و ستم پایه های بی عدالتی استبدادی می باشد.
· تشکر از همکاری و اساتید محترم و مهمانان گرامی و همچنین دانش آموزان
· تشکر و قدر دانی از کنسولگری محترم که برای همه دانش آموزان لباس مدرسه و برای همکاران نیز هدایایی در نظر گرفته اند.
20 – اهدای جوایز به دانش آموزان برتر درسی ، اخلاقی و ورزشی (که در سه مرحله انجام شد )
· مرحله اول : اهدای جوایز توسط سرکنسول محترم ج . ا. ایران در کویته جناب آقای یحیوی وهمکارشان جناب آقای کاشفی ومدیریت محترم مدارس ج .ا. ایران در کویته جناب آقای کاظمی
· مرحله دوم : اهدای جوایز توسط مهمانان واعضای انجمن اولیاء ومربیان
· مرحله سوم : اهدای جوایز توسط ناظر محترم مدارس جناب آقای مرادی و دبیران
20- اجرای اختتامیه : توسط انجمن فرهنگی فاتح
21 – خواندن سرود ملی ایران و افغانستان توسط انجمن فرهنگی درخشش
درپایان برنامه دبیران و دانش آموزان از نمایشگاه درس عربی که توسط دانش آموزان مقطع راهنمایی و متوسطه به کمک دبیر محترم خانم حسینی تهیه شده بود دیدن نموده وپذیرایی نیز شدند.
به نام خدا
گزارش ماه وار متصدی آزمایشگاه
بهمن ماه 89
از مدرسه ی الزهرا(س) به مدرسه فجر
فیزیک 1
1)باریکه نور بسازیم .
2)مقایسه سایه به کمک چشمه ی نقطه ی نور ،سایه جسم کدررا مشاهده کنند و رابطه ی میان قطر سایه وقطر جسم رابیابند.
3)مشاهده ومقایسه سایه ،نیم سایه ،جسم کدر به کمک یک شمع ودوشمع.
4)پی بردن به قانون های بازتابش نور.
5)ویژگی های تصویردرآینه ی تخت .
6)اندازه گیری کانون آینه مقعر وتقویت مهارت اندازه گیری .
7)محل وطول تصویر حقیقی یک شمع رادرحالت های مختلف مشاهده کنند .
8)مشاهده کانون آینه مقعر.
فیزیک 3
1)نشان دادن قطب های آهن ربا _القای مغناطیسی_نمایش خطهای میدان.
زیست 1
1)مشخص کردن گروه های خونی افراد.
2)اثرانگشت ومقایسه آن
زیست 2
1)مشاهده روپوست برگ تره بامیکروسکوپ.
2)مشاهده بافت گیاهی گوجه فرنگی بامیکروسکوپ.
3)اندازه گیری مقدارهوای دم وبازدم
4)ساختن مدل قفسه ی سینه
5)مقایسه مقدار دی اکسیدکربن در هوای دم وبازدم.
6)استفاده ازمولاژکامل بدن انسان در کلاس.
شیمی 2
1)مس (11) سولفات بی آب به صورت گرد سفید رنگی است که براثراضافه شدن آب به صورت بلورهای آبپوشیده
علوم سوم راهنمایی
1) مقایسه مزیت مکانیکی اهرم های اول ، دوم و سوم (گروهی)
2) مقایسه مزیت مکانیکی قرقره ی ثابت و متحرک ( گروهی شده)
3) مزیت مکانیکی سطح شیبدار
4) فشار با نیرو نسبت مستقیم دارد ، فشار وارد بر یک سطح با مساحت سطح نسبت عکس دارد
5) فشار مایعات با ارتفاع آن رابطه مستقیم دارد
6) با انجام چند آزمایش پدیده های مربوط به فشار مایعات را تفسیر کنند.
7) با انجام آزمایش پی ببرند که گاز ها فشار دارند.
8) از طریق مشاهده پی ببرند که با مالش دادن اجسام میتوان در آنها بار الکتریکی ایجاد کرد.
9) با انجام آزمایش پی ببرند که دو نوع بار الکتریکی وجود دارد و اجسام باردار بر یکدیگر نیرو وارد می کنند.
10) از طریق انجام آزمایش با روش القای بار الکتریکی آشنا می شوند و یک جسم رسانا را باردار می کنند.
علوم دوم راهنمایی:
1)مشاهده ی بلور های نمک خوراکی با ذره بین
2) تغیر رنگ شعله ی چراغ بر اثر ریختن نمک طعام ( نمک خوراکی)
3) پلاستیک نوشابه را به طور کامل از آب پرو در آن را محکم و در یخچال قرار دهید (افزایش حجم)
علوم اول راهنمایی:
1)تشکیل ابر و بارش
2) هوای گرم میتواند بخار آب بیشتری را داخل خود جای دهد.
علوم پنجم:
مشاهده آب های راکد زیر میکروسکوپ و مشاهده میکروبکها و جلبرک ها
علوم چهارم:
1)ساختن زیبابین و پریسکوپ
2)ساخت یک مدار ساده
3) باردار کردن یک جسم رسانا (میخ ) توسط یک آهنربا
حرفه :
1)ساختن تخته ی شطرنج و قاشق چوبی و ساختن قاب عکس
2)ساختن خرپا و تیرآهن . 3)ساختن پایه ها و ستون های گچی و آجر گچی .
بسمه تعالی
از: مدرسه الزهرا(س)
موضوع: گزارش ماهیانه مشاور مدرسه آذر ماه
1- شرکت در مراسم ظهرگاهی
2- همکاری با کادر اداری مدرسه (مدیرومعاون)
3- شرکت در جلسات و انجمن های اولیاو مربیان
4- مشاوره با دانش آموزان در جلسات مختلف
5- مشاوره با معلمینی که با دانش آموزان مشکل دارند
7- همکاری در برگزاری مراسم جشن عید غدیر در قسمت تزیینات اسطیج وبرنامه ها
8- بررسی پروژه (عوامل افت تحصیلی دختران) دانش آموزدبیرستانی جهت هدایت ایشان
9- تدریس جغرافی سوم انسانی
10- مشاوره و صحبت با کلاس دوم انسانی
11- تدریس جامعه شناسی دوم انسانی درغیاب خانم حجتی
12- تدریس ریاضی اول راهنمایی در غیاب خانم خادمی
13- شرکت در جلسه انجمن اولیائ دانش آموزان دبیرستانی با مشاور . موضوعات گفته شده به قرار زیر است:
ü سلام وخوش آمدید گویی به اولیا جهت شرکت در جلسه
ü اهمیت این جلسات در مدرسه
ü وظایف مادران در قبال فرزندان به خصوص دخترانشان
ü بعضی از رفتارهای اشتباه والدین ازجمله رفتار کودکانه، اهمیت ندادن به نظریاتشان.....
ü رفت وآمدهای دخترانشان را غیر مستقیم زیر نظر بگیرند.
ü دوستان دخترانشان را تاحد امکان بشناسند.
ü مسئله ی حجاب
ü استفاده صحیح از موبائل
ü مسئله ی تغذیه درست دختران
ü مادران باید در مواقع امتحانات مراعات حال دخترانشان را بکنند .
14- موضوعاتی که سر صف صحبت شده به قرار زیر است :
ü - تسسلیت به مناسبت شهادت امام حسین .ع.-
ü - شیوع بیماری سر ماخودگی وهمچنین رعایت بعضی از نکات بهداشتی
ü - برنامه ریزی صحیح درسی و استفاده درست از زمان باقی مانده تا امتحانات نوبت اول
ü - پوشش مناسب زمستانی بپوشند و تا حد امکان غایب نشوند.
15- شرکت در جلسه ی نمایندگان اولیای دانش آموزان با مدیر مدرسه
16- کمک وهمکاری در نظم وبرگزاری دعای زیارت عاشورا از اول تا سیزدهم
17- همکاری در کارهای دفتری
18- تایپ سئوالات وگزارش ماهوار
6- صحبت وگفتگو با والدین دانش آموران
تاریخ |
مدرسه |
پایه |
موضوع تکثیر |
تعداد برگ |
1/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
آموزشی |
کارنامه ها |
27 |
1/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
دوم تجربی |
فیزیک 2 |
36 |
2/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
دوم راهنمایی |
فارسی |
26 |
2/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
سوم راهنمایی |
عربی |
48 |
2/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
سوم راهنمایی 3 |
عربی |
24 |
2/ 9/ 89 |
سلمان فارسی |
دوم 2 |
بنویسیم |
43 |
2/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
پنجم ابتدایی |
ریاضی |
33 |
2/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
اول راهنمایی |
اجتماعی |
63 |
3/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
پرورشی |
فرم فرهنگی |
10 |
3/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
سوم تجربی |
زمین شناسی |
18 |
6/ 9/ 89 |
الزهرا (س) |
سوم انسانی |
عربی |
8 |
6/ 9/ 89 |
|
گزارش کلاس کامپیوترمدرسه الزهرا (س) در آذر ماه
فعالیت های اجرا شده در این ماه بطور خلاصه عبارت اند از: |
ü در قسمت تزیین و تدویین نشریه کار شد. |
ü نشریه 2 مدرسه الزهرا به چاپ رسید. |
ü مواد های دفتر در وبلاگ مدرسه الزهرا(س) گذاشته شد. |
ü کلاس های کامپیوتر طبق معمول برای دو هفته ادامه یافتند: 1) کلاس های مقطع ابتدایی در قسمت آموزش WINDOWS کار کردند. 2) کلاس های مقطع راهنمایی در قسمت MS WORD و WINDOWS 7 آشنایی یافتند. 3) کلاس های مقطع متوسطه در قسمت WEBLOG و آشنایی با بعضی سایت های انترنیتی مثل : WWW.WIKIPIDIA.COM تدریس شد. 4) راهنمایی دانش آموزان در قسمت تحقیق و معلومات در مورد موضوعات داده شده شان در ساعات اضافی نیز صورت گرفت. |
ü کلاس های کامپیوتر برای دو هفته تعطیل گردید. زیرا تایپ سوالات امتحانی در کلاس کامپیوتر صورت گرفت. |
ü در قسمت تایپ سوالات و چاپ آنها با دبیران مدرسه الزهرا (س) کمک صورت گرفت. |
ü نسبت نبود بنزین دو روز کلاس کامپیوتر تعطیل گردید. |
به نام خدایی که بخشنده اوست همه فانی و ذات پاینده اوست از: مدرسه ی الزهرا(س) به : مدرسه ی فجر موضوع:گزارش آموزشی آذر ماه 1389 فعالیت های آموزشی مدرسه ی الزهرا(س) طبق روال همیشه در آذرماه نیز اجرا گردید و عناوین آن به اختصار در ذیل آمده است: 1)اجرای مراسم ظهرگاه همه روزه رأس ساعت 1:10 2)آگاه نمودن دانش آموزان نسبت به وظایف ، قوانین و مسئولیت های آنان در قبال مدرسه . 3)بررسی مسائل انضباطی، آموزشی و اخلاقی دانش آموزان به طور مستمر: الف)دعوت اولیای دانش آموزانی که تا آذر ماه بیش از 2 روزغیبت داشته اند. ب)تذکر دادن و اخطار به دانش آموزانی که مخل نظم کلاس و مدرسه بوده اند و در صورت نیاز ارجاع موضوع به والدین ایشان. ج)رسیدگی به تأخیرات و دادن تذکر به دانش آموزانی که چندین مورد تأخیر، در دفتر امور انضباطی ثبت داشته اند . د)ثبت تأخیرات و غیبت ها همه روزه در دفتر امور انضباطی . 4)تشکیل جلسه با اعضای شورای دانش آموزی در خصوص مراسم ماه محرم ،اربعین ودادن نذری در این مناسبت و توجه به پیشنهادات ایشان. 5)برگزاری جلسه با انتظامات و نمایندگان کلاس ها و یادآوری وظایف آنان در قبال سایر دانش آموزان و توجه به نظرات و پیشنهادات آنان جهت هر چه بهتر شدن نظم مدرسه. 6)برگزاری جلسه با همکاران مدرسه و توجه به مشکلات و مسائل مربوطه اعم از نبود بعضی از کتب درسی و تهیه لیست نیازمندی های آموزشی ایشان و تا حد امکان رسیدگی به این موضوعات. 7)برگزاری جلسه با اولیای دانش آموزان متوسطه و یاد آوری بعضی موارد مربوط به ایشان. 8)برقراری نظم در مناسبت ها و مراسم عزاداری محرم . 9)برگزاری دعای زیارت عاشورا از اول تا 14 محرم به صورت همه روزه رأس ساعت 12:50 . 10)تدوین گزارش آموزشی آذرماه 11)تدریس درس زیست شناسی سوم تجربی 4 ساعت در هفته. 12)توزیع کتب بین دانش آموزان و ارسال لیست کمبودها به آقای مرادی. 13)تدریس درس زبان فارسی در غیاب دبیر مربوطه 14)حضور در مدرسه ی فجر جهت تکمیل نواقص پرونده ها و رسیدگی به امور پرونده ها. با احترام معاون مدرسه ی الزهرا(س) |
بسمه تعالی
گزارش ماهوار متصدی آزمایشگاه
ازمدرسه الزهرا(س)
به مدرسه فجر
شیمی 3
1)تجزیه آمونیوم دی کرومات
2)واکنش محلول باریم کلرید بامحلول سدیم سولفات
3)تهیه ی محلول 250میلی لیتر محلول مس (11)سولفات
4)تهیه ی محلول 100میلی لیتر محلول مول بر لیتر 1/0سدیم کلرید از محلول 2مول بر لیتر آن.
5)حل شدن آمونیوم نیترات در آب (واکنش گرماگیر).
شیمی 2
1)مقایسه واکنش پذیری منیزیم وکلسیم
2)واکنش هیدروکلریک اسید با نوار منیزیم .
3)واکنش هیدروکلریک اسید باکلسیم .
زیست 3
1)مشاهده ی دی ان ا سلول های پیاز
زیست 2
استفاده از مولاژکامل بدن انسان در کلاس
زیست 1
1)آزمایش پروتیین ها خواص مختلفی دارند.
فیزیک 1
1)گرمای ویژه آب (به جنس ماده _ جرم ماده _افزایش )
2) باردار کردن اجسام به وسیله ی مالش والکتروسکوپ
3)باردار الکتریکی دراجسام باردار ونیروی ربایشی یارانشی .
4)باردارکردن دو کره ی فلزی به وسیله ی یک میله ی غیر فلزی که ازطریق مالش باردار شده است .
5)ساختن مدار الکتریکی
علوم اول راهنمایی
1)مخلوط و انواع آن
2)تهیه ی محلول سیر شده وفراسیر شده .
3)گرمای نهان
4)رسانایی گرمایی فلزات از دیگر مواد جامد چون شیشه .
5)تاثیر ناخالصی بر روی نقطه ی ذوب وانجماد مواد.
6)جداسازی اجزای یک مخلوط.
7)حل شدن گاز در آب وتاثیر گرما وناخالصی بر یک محلول .
8)شرح قانون پایستگی انرژی
9)آزمایش میعان تبدیل بخار به مایع .
10)نیروی تکیه گاه به کمک چند جلد کتاب ویک خط کش ضخیم .
11)آزمایش شناسایی نیروی جاذبه .
12)آزمایش نیرو توسط نیروسنج.
13)آزمایش جهت نیرو.
علوم دوم راهنمایی
1)پی بردن به مقدار یک ژول انرژی
2)آزمایش گرمای نهان ذوب .
3)مقایسه رسانایی شیشه وفلز ومس .
4)مشاهده ی انتقال گرما به روش همرفت.
5)آب رسانایی خوبی برای انتقال گرما نیست .
6)مقایسه ی اثر رنگ بر میزان تابش.
7) سرد سازی بااستفاده ازتبخیر مایع ها.
علوم پنجم ابتدایی
1)معرفی قسمت های اصلی اهرم .
2)بکارگیری سطح شیب دار.
3)تجزیه نور توسط منشور وشیشه وخودکار .
4)معرفی کانون توسط عدسی .
علوم چهارم ابتدایی
1)مخلوط هم گن وناهم گن .
2)معرفی اجزای محلول ،حلال و حل شونده .
علوم سوم ابتدایی
2آزمایش مربوط به تا ثیر گرمابر مایعات .
حرفه اول
1) ساخت یک لامپ سیار
2)تهیه ی روزنامه دیواری _ساخت صفحه ی شطرنجی .ساخت پنکه _ ساخت قاب عکس _سیم کشی کلید یک پل
به نام خدا
موضوع : گزارش رؤسای انجمن های فرهنگی تاریخ :28/9/89
حسین جان جهان ومعنی زندگی است وعاشورا منظومه ای که هر کس از مدارش خارج شود تحرک و حیات را از دست می دهد .
اولین جلسه ی رؤسای انجمن های فرهنگی با حضور مربی پرورشی روز یکشنبه 28 آذر در محل کارگاه کامپیوتر برگزار شد . مربی پرورشی جلسه را با نام یاد خدا وعرض تسلیت به مناسبت شهادت امام حسین (ع) و یاران وفادارش وقبولی عزاداری به پیشگاه حق آغاز کردند .
ایشان در ابتدا پروین عارف را به عنوان رئیس کل انجمن های فرهنگی ،که در شورای دانش آموزی توسط شورا انتخاب شده بود ، معرفی نموده واز دیگران خواستند با ایشان همکاری لازم را داشته باشند .
· همکاری بیشتر وبهتر در مناسبت ها یی که در پیش است از جمله چهاردهم محرم و اربعین
· فعالیّت پرورشی دانش آموزان نباید برفعالیّت های آموزشی آنها سایه افکند .
· داشتن فعالیّت های متنوع و آموزنده ی پرورشی
· معرفی انجمن ها به مربی پرورشی وثبت آنها در دفتر مربوطه
· تأثیر فعالیّت های پرورشی انجمن ها در درس پرورشی آنها
· انتخاب فعالترین انجمن به عنوان انجمن فرهنگی برتر سال
درآخر مربی پرورشی با آرزوی موفقیّت وپیروزی برای دانش آموزان جلسه را به پایان رسانید .
با سمه ی تعالی
موضوع : گزارش مراسم عزاداری شهادت امام حسین (ع) تاریخ : 30/9/89
امام حسین (ع) می فرمایند : هرکس این پنج چیز را نداشته باشد از زندگی خود چندان بهره ای نمی برد : عقل – دین – ادب – شرم و خوش خلقی
به مناسبت شهادت سرور شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) ویاران وفادارش برنامه هایی توسط انجمن های فرهنگی و مربی پرورشی در مدرسه الزهرا(س) تدارک دیده شد که به اجرا در آمد :
1. قرائت قرآن : توسط دانش آموز مرضیه احمدی
2. دکلمه :توسط دانش آموزان نرگس وطیبه کلاس پنجم ابتدایی
3. خواندن نوحه : توسط انجمن فرهنگی همتا
4. خواندن شعر : توسط انجمن فرهنگی منتظران مهدی
5. خواندن نوحه : توسط انجمن فرهنگی فانوس
6. سخنرانی دبیر محترم خانم حسینی :
· تشویق دانش آموزان به خواندن زیارت عاشورا زیرا ادعیه وزیارات وسیله است برای ارتباط با خداوند .
· ابراز خرسندی از اینکه دانش آموزان از اول تا چهاردهم محرم مراسم خواندن زیارت عاشورا را در مراسم ظهر گاه داشتند . خواندن زیارات وادعیه جزء توفیقاتی است که خداوند عنایت می فرماید.
· محبت پیامبر به امام حسین (ع) و سفارشاتی که در این باره به امت خود نمودند .
· خبر از واقعه ی کربلا توسط پیامبر در جاهای مختلف
· اشاره به زمان حرکت امام حسین (ع)از مکّه به سوی کربلا
· ذکر مصیبت فرزند امام حسین (ع) حضرت علی اصغر
در پایان برنامه مربی پرورشی نیز شهادت جانگداز آن امام بزرگوار اباعبدالله الحسین (ع) را خدمت امام عصر حجت ابن الحسن (عج) و همه ی دانش آموزان وهمکاران تسلیت عرض نموده وبرنامه با صلوات بر محمد وآل محمد به پایان رسید .
به نام خدا
فعالیّت های آموزشی و پرورشی آذر ماه 89
1 – اجرای مراسم ظهرگاهی
2 – تمرین وبررسی برنامه های مربوط به عید غدیر
3 – برگزاری مراسم عید غدیر
4 – تهیه ی گزارش از مراسم عید غدیر
5 – اجرای برنامه هایی مربوط به عید غدیر در ایام هفته
6 – تهیه ی نشریه ی 2
7 – بررسی و انتخاب بروشورهای برتر
8 – ثبت فعالیت های انجمن های فرهنگی در دفتر مربوطه
9 – جلسه با شورای دانش آموزی
10 – برگزاری زیارت عاشورا در دهه ی اول محرم در مراسم ظهرگاه
11 – جلسه با کمیته ی بهداشت ونمایندگان کلاسها
12 – کمک در فعالیّت های آموزشی
13 – جلسه با رئیس های انجمن های فرهنگی
14 – تهیه ی گزارش آذر ماه
15 – تمرین و بررسی برنامه های مربوط به عزاداری ماه محرم
16 – برگزاری مراسم عزاداری در چهاردهم محرم
17 – تهیه گزارش از مراسم عزاداری امام حسین (ع)
حضرت زهرا (س ) بیمار و بسترى گردید، حضرت على (ع ) به بالین او آمد و گفت : چه میل دارى تا برایت فراهم كنم ؟ فاطمه (س ) كه یك عنصر كامل حیاء و عزت بود، نمى خواست شوهرش را به زحمت اندازد، در پاسخ گفت : من از شما چیزى نمى خواهم.
حضرت على (ع ) اصرار كرد. فاطمه (س ) گفت :اى پسر عمو! پدرم به من سفارش كرده كه هرگز چیزى را از شوهرت درخواست نكن ، مبادا او نداشته باشد و در برابر درخواست تو شرمنده شود. على (ع ) فرمود: اى فاطمه ! به حق من ، هر چه میل دارى بگو .
فاطمه (س ) گفت : اكنون كه مرا سوگند دادى ، اگر انارى برایم فراهم كنى خوب ا ست .
حضرت على (ع ) برخاست و براى فراهم نمودن انار، از خانه بیرون رفت ، و با بعضى از مسلمانان روبرو شد و از آنها پرسید:انار در كجا پیدا مى شود. آنها عرض كردند: فصل انار گذشته ، ولى چند روز قبل ، شمعون یهودى ، چند عدد انار از طایف آورده است.
حضرت على (ع ) به در خانه شمعون رفت و در خانه را زد، شمعون از خانه بیرون آمد، وقتى كه چشمش به چهره على (ع ) افتاد، از علت آمدن آن حضرت به آنجا پرسید. حضرت على (ع ) ماجرا را گفت و افزود كه براى خرید انار آمده ام.
شمعون : چیزى از آن انارها باقى نمانده است ، همه را فروخته ام. امام على (ع ) كه از راه علم امامت دریافته بود كه یك انار، باقى مانده ، به شمعون فرمود: شاید یك انار باقى مانده و تو اطلاع ندارى .
شمعون : من از خانه خود اطلاع دارم ، و مى دانم كه اكنون هیچ انارى در خانه ام نیست.
همسر شمعون كه پشت در بود، سخن آنها را شنید و به شوهرش شمعون گفت : من یك عدد انار را براى خود ذخیره و در زیر برگها پنهان نموده ام كه تو اطلاع ندارى. آن گاه رفت و انار را آورد و به دست حضرت على (ع ) داد، آن حضرت چهار درهم به شمعون داد.
شمعون گفت : قیمتش نیم درهم است. امام على : این زن این انار را براى خود ذخیره كرده تا روزى نفع بیشترى به او برسد، نیم درهم مال تو باشد و سه درهم و نیم مال همسرت باشد به این ترتیب حضرت على (ع ) چهار درهم را داد، انار را گرفت و به سوى خانه رهسپار گردید.
در مسیر راه صداى ناله درمانده اى را شنید، به دنبال صدا رفت دید مرد غریب و بیمار و نابینایى در خرابه اى بدون سرپرست و غذا، در زمین خوابیده حضرت على (ع ) در بالین او نشست و سر او را به دامن گرفت و از او پرسید: تو كیستى و از كدام قبیله اى و چند روز است در اینجا بیمار مى باشى ؟
او گفت : ای جوان صالح من از اهالى مداین (ایران ) مى باشم ، در مداین به بدهكارى بسیار مبتلا گشتم ، ناگزیر سوار بر كشتى شدم و با خود گفتم : خود را به مولایم امیرمؤ منان (ع ) مى رسانم ، شاید آن حضرت ، چاره كار مرا بنماید، و قرض هایم را ادا كند و این سخن را به آن جوان صالح گفت ، ولى نمى شناخت كه آن جوان صالح ، خود على (ع ) است حضرت على (ع ) فرمود: من یك عدد انار براى بیمار عزیزم ، به دست آورده ام ، ولى تو را محروم نمى كنم ، نصفش را به تو مى دهم آن حضرت ، آن انار را دو نصف كرد و نصف آن را كم كم در دهان آن بیمار مى گذاشت تا تمام شد.
بیمار گفت : اگر مرحمت بفرمایى ، نصف دیگرش را نیز به من بخوران كه چه بسا حال من خوب شود.
حضرت على (ع ) كه معدن كرم و حیا و بزرگوارى بود به خود خطاب كرد: امید این بیمار غریب در این خرابه از همه جا بریده شده ، بنابراین بر دیگران مقدم تر است ، شاید خداوند براى فاطمه (س ) وسیله دیگرى فراهم سازد نیم دیگر انار را نیز كم كم به دهان بیمار گذاشت تا تمام شد.
آن گاه حضرت على (ع ) با دست خالى به خانه بازگشت ، در حالى كه از شدت حیاء غرق در فكر بود كه چگونه با دست خالى به خانه بازگردد، آهسته آهسته تا نزدیك خانه اش آمد، حیاء كرد كه وارد خانه شود، از شكاف در به درون خانه نگاه كرد تا ببیند آیا فاطمه (س)در خواب است یا بیدار؟ دید فاطمه (س ) تكیه كرده و طبقى از انار در پیش روى او است و میل مى فرماید . حضرت على (ع ) بسیار خشنود شد، سپس وارد خانه گردید، ملاحظه كرد كه آن طبق انار مربوط به این عالم نیست (بلكه از بهشت آمده ) پرسید این انار را چه كسى این جا آورد؟
فاطمه (س ) گفت : اى پسر عمو! وقتى كه تشریف بردى ، چندان طول نكشید كه نشانه سلامتى را در خود یافتم ، ناگاه صداى در
به نام پروردگار بی همتایی که هستی بخش جهان وجهانیان است ودرود وسلام بر تو ای علی ، ای بزرگ مرد تاریخ انسان و انسانیت ،ای قهرمان میدانهای بزرگی و شکوه ،ای دریای علم وایمان وای مظهر تقوا و شجاعت ، سلام برتو که وجودت ،هستی انسان را معنی بخشید توکه مولود کعبه ای تو که شهید محرابی تو که دستانت سایه بانی چون دستان پیامبر داشت توکه هستی ات نابودی بتان بی عدالتی را از شانه های محمدی آموخت . سلام بر تو ای علی که چاره ای جز بیان ناچیزی از عشقمان به تو را نداریم که برای درک ذره ای ازشأن منزلت تو قرنها نه که دوران ها لازم است . تورا چه بخوانیم عارفی ، عابدی ، خالص وخاضع قهرمانی بزرگ و شجاعی بی همتا ،دانشمندی فقیه که اقیانوس علمش را انتهایی نیست یا قاضی عادلی که عدل وداد با نام او معنی یافت براستی تورا چه بخوانیم که نمی دانیم چه بخوانیم که تو همان بزرگ پهلوان جنگ احد وصفینی که جبرئیل در شأنش در تارک آسمان هستی طنین "لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار " افکند یا تو همان بنده ی خاشع وعاشق به تمام معنی معبود یگانه ات هستی که از ترس پروردگار سخن ها می راند . تورا چه بخوانیم که قرآن خود در ستایشت نشانه ها دارد . مگر تو همان ولی امر ما نیستی که نماز را بر پا می داری و همان گونه که در رکوع بنده گی ات را ثابت می کنی ،زکات هم می دهی مگر این نشانه ی شأن تو نیست .در وصف تو چه بگویم که تو خارج از وصف وسنایی تاریخ از بیان آنچه تو درراه بر پاداری و حفظ دین مبینمان انجام داده ای قاصر است که او هم نمی داند تو را چه بخواند اولین مرد مسلمان که در اوج خفقان وحشت انگیز کفر وشرک اولین آهنگ لبیک به ندای آخرین فرستاده بود یا اولین کاتب قرآن که نمی شد نشانه های وحی الهی را جز دستان یک انسان که زمینی نه آسمانی است به نگارش گیرد . تاریخ تورا چه بخواند این همه جوانمردی وایثار این همه عدل ایمان این همه علم وتقوی از کجا و چگونه در وجود یک فرد تجلی یافت مگر جز این است که تو برگزیده ای وهستی ات هدف آفرینش .
یا علی زندگی مان کفاف وصف جلوه های وجودی تورا نمی کند . می دانیم که تورا توصیف بیهوده است تورا با عقل نمی توان یافت منطق ما ظرفیت درک توراندارد پس تورا با دل می یابیم که عشق ما می تواند تورا دریابد خواستیم به توعشق بورزیم که دیدم این عشق متعلق به اکنون واین زمان نیست عشق تودروجود ماست از زمانی که بوده ایم تا آن زمان که خواهیم بود.
به یاد داریم که هنگام برخاستن نام مبارک تو قدرت واراده ی همتمان ، یادمان هست که برای نجات از گرفتاریهایمان دست به دامن تو می گرفتیم و پروردگار بی همتا را به نام مقدس علی قسم می دادیم شادیهایمان ازعلی شروع میشد ودرغمهایمان علی سنگ صبور تنهایی مان می شد وهنگام ترس و وحشت نام علی نیرو وقوتمان می گشت . این عشق موروثی است واز اجداد ونیاکانمان به ما رسیده است که ما شیعه ایم ودر معنی واژه ی شیعه همین بس که پیروی از علی (ع) نه تنها وظیفه که عشق وایمان ماست .
امروز عید ولایت است عید تو عید علی است آن روزرا حتی مخالفان ودشمنان تو هم به یاد دارند روزی که محبوبترین وبزرگترین هستی وجود باید آخرین وظیفه ی رسالتش را باید انجام می داد واو به حکم الهی تورا برای تداوم این راه خطیر برگزید .آنها که بودند دیدند چه آنان که پذیرفتند وچه آنان که حق وحقیقت را منکر شدند همه به چشم خویشتن نظاره گر آن واقعه ی بی نظیر تاریخی والهی بودند . دست تو بر دست صفوت برگزیدگان الهی برمقام شامخ و رتبه ی والای تو گواهی می داد وآن روز پروردگار یکتا نعمتش را بر انسان تمام کرد و اسلام را آخرین دستور قرار داد برگزیدن تو به منزله ی تتمّه ی نعمت الهی بود . آن روز و همه ی روزهای هجدهم ذی الحجه از آن روز تا کنون تداعی کننده واحیا کننده ی مرتبه ی والای علی است . بزرگ مردی که از کوچه های تنگ وخفقان زده ی تاریخ گذشت که هنوز ردّ پای او بر دیدگان ودلهای عاشقانش نقش بسته است .
مردی بزرگ والهی که سراسر زندگی پربرکتش اسوه ای برای بودن بود . او که آنقدر بزرگ بود که در دورانهای متمادی تاریخ بشریت نمی گنجید ودر عین حال در کنار تنور پیرزنی جای می گرفت او که سینه اش گنجینه ی اسرار الهی بود امّا آنقدر تنها و غریب ، که ژرفای تاریک چاهی رازدار احساس سینه اش می گشت . او علی بود مردی که بدون تردید برای دوران خود زود بود او که در اوهام آن مردم نمی گنجید او که شاید برای همه ی زمانها بزرگ بود و غیر قابل درک . او که علی بود علی بود و علی .
به قلم دبیر محترم خانم رحمانی
برای انیکه از "بیماری خاموش پوکی استخوان" فاصله بگیرید، بهتر است نکاتی زیر را رعایت فرمائید:
1 – باید برنامه ی غذایی صحیح داشته باشید وبدانید که مصرف سرانه شیر در جهان 36 کیلو گرم است . مصرف شیر را باید به میزان توصیه شده زیر افزایش دهید : اطفال 2 لیوان در روز، خانم باردار 3 لیوان در روز ، خانمهای بالای 35 سال 2 لیوان در روز،آقایان یک لیوان در روز
2 – فراموش نکنید که هر لیتر شیر دارای 2000 ملی گرم کلسیم می باشد ، (400میلی گرم درهر لیوان سر خالی ) اگر فردی هرصبح و شب یک لیوان شیر بنوشد ، 800 میلی گرم کلسیم به ازای نوشیدن دو لیوان شیر دریافت کرده است .
3 – فراموش نکنید که شیر اکسیر جوانی است ، زیرا شیر غذای بسیار کاملی است وهمیشه مورد نیاز بدن است . افرادی که از شیر استفاده کرده چندین برابر افراد دیگر سالم ترند.
4 – شما می توانید به راحتی تمام مقدار کلسیم مورد نیاز بدن تان را از لبنیات تأمین کنید.
5 – خانمهای گرامی فراموش نکنید که مردان از بدو تولد یک دوران شیرخوارگی داشتند ولی زنان چهار دوران شیر خواری دارند: 1. تولد و رشد 2. حاملگی 3. شیردهی 4. بعد از 35 سالگی
6 – شما میتوانید هنرمندانه از لبنیات ، غذا های متعدد و خوشمزه بپزید و افراد خانواده را ترغیب به خوردن این گونه غذاها به جای ساندویچ ها ، پفک ،چیپس وشکلات و...کنید شما می توانید بهترین قدم را در راه سلامتی خانواده بردارید.
7 – از خوردن شیرینی بیش از حد خودداری کنید ، زیرا این امر منجر به کاهش مقدار فسفر بدن می شود.
8 – فراموش نکنید آفتابی که از شیشه عبور می کند ، کارایی لازم برای ساخت ویتامین را ندارد.
9 – حتماًهر روز به مدت 15 دقیقه درمعرض تابش آفتاب باشید ، این مقدار تابش بر پوست دست وصورت،در روز،برای ساخته شدن میزان نیاز لازم از ویتامین کافی می باشد.
امام حسين (ع) می فرماید: دانش نطفه بارور معرفت است. تجربه های طولانی، فزونی عقل است، شرافت همان پارسايی است. قانع بودن، آسايش تن است، هر که تو را دوست دارد، از پليدی بازت می دارد، هر که تو را دشمن دارد، بر نابکاری واردت می سازد.
امام حسين (ع) می فرمايد: هر کس اين پنج چيز را نداشته باشد، از زندگی خود چندان بهره ای نمی برد: عقل، دين، ادب، شرم و خوش خلقی.
روش زندگي با مردم
امام علی (ع) فرمودند: با مردم آنگونه معاشرت كنيد، كه اگر مرديد بر شما اشك ريزند، و اگر زنده مانديد، با اشتياق سوی شما آيند.
آيين دوست يابي: امام علی (ع) فرمودند: ناتوان ترين مردم كسي است كه در دوست يابي ناتوان است، و از او ناتوان تر آن كه دوستان خود را از دست بدهد.
زندگی در لحظه: "من هیچ موقع در مورد آینده فكر نمی كنم، خودش بزودی خواهد آمد". تنها راه درست آینده شما این است كه در همین لحظه باشید.
شما زمان حال را با دیروز یا فردا نمی توانید عوض كنید.
بنابراین این از اهمیت فوق العاده برخوردار است كه شما تمام تلاش خود را به زمان جاری اختصاص دهید.
این تنها زمانی است كه اهمیت دارد، این تنها زمانی است كه وجود دارد. آلبرت انیشتن
· نشانه هاي عاقل
امام حسين فرمود: عاقل، با کسي که مي ترسد او را دروغگو پندارد هم سخن نمي شود، از کسي که مي ترسد او را رد کند درخواستي نمي کند، به کسي که مي ترسد او را بفريبد تکيه نمي نمايد و به کسي که به اميد او اطميناني نيست اميد نمي بندد.
· کمال عقل
امام حسين مي فرمايد: عقل، جز از راه پيروي حق به کمال نمي رسد.
· نشانه هاي دانا و نادان
امام حسين مي فرمايد: از نشانه هاي اسباب قبولي اعمال، همنشيني با خردمندان است و از نشانه هاي اسباب ناداني، کشمکش با نابخردان است و از نشانه هاي دانا، نقادياو از گفتار خود و آگاهي او از اسرار آراي گوناگون است.
· دانا کيست؟
امام حسين مي فرمايد: اگر همه گفتار دانا نيکو و بحق بود، از خود پسندي در آستانه ديوانگي قرار مي گرفت. همانا دانا کسي است که حق گويي او فراوان باشد.
· صفتهاي زيبا
امام حسين مي فرمود: دانش نطفه بارور معرفت است. تجربه هاي طولاني، فزوني عقل است، شرافت همان پارسايي است. قانع بودن، آسايش تن است، هر که تو را دوست دارد، از پليدي بازت مي دارد، هر که تو را دشمن دارد، بر نابکاري واردت مي سازد.
امام حسين مي فرمايد: هر کس اين پنج چيز را نداشته باشد، از زندگي خود چندان بهره اي نمي برد: عقل، دين، ادب، شرم و خوش خلقي.
· شريف ترين مردم
شخصي از امام حسين پرسيد: شريف ترين مردم کيست؟
امام فرمود: آن کس که پيش از اندرز ديگران، خود پند گيرد و پيش از بيدار باش ديگران، خود بيدار شود.
عرض کرد: شهادت مي دهم که چنين کسي سعادتمند است.
· تسليم در برابر خدا
از امام حسين پرسيدند: چگونه صبح کردي؟
فرمود: صبح نمودم در حاليکه پروردگارم بالاي سرم و آتش، پيش رويم، مرگ، جوينده ام و حساب الهي فراگيرم مي باشد و چنين روزي من، در گرو کردار خويشم، نه آنچه دوست دارم پيدا مي کنم، و نه آنچه نمي پسندم از خود مي رانم و همه کارها در اختيار ديگري است. اگر بخواهد عذابم مي کند و اگر بخواهد از من مي گذرد. بنابراين کدام فقيري از من نيازمندتر است.
· ايمان و يقين
شخصي از امام حسين پرسيد: فاصله ميان ايمان و يقين چقدر است؟ فرمود: چهار انگشت.
گفت: چگونه؟ فرمود: ايمان آن است که آن را مي شنويم و يقين آن است که آن را مي بينيم و فاصله بين گوش و چشم چهار انگشت است.
پرسيد: ميان آسمان و زمين چقدر است؟ فرمود: يک دعاي مستجاب.
پرسيد : ميان مشرق و مغرب چقدر است؟ فرمود: به اندازه ي سير يک روز آفتاب.
پرسيد: عزت آدمي در چيست؟ فرمود: بي نيازيش از مردم.
پرسيد: زشت ترين چيزها چيست؟ فرمود: در پيران هرزگي و بيعاري است، در قدرتمندان،درنده خويي، در شريفان، دروغگويي، در ثروتمندان، بخل است و در عالمان حرص.
· اوصاف مومن
امام حسين مي فرمايد: حقا که مومن ، خدا را حافظ خود گرفته و گفتار او را آيينه خود گزيده است. گاهي در اوصاف مومنان چشم مي دوزد و گاهي در ويژگيهاي سرکشان مي نگرد. از اينرو بهره وري او از کلام خدا، در لطايف و در ژرفاي معرفت خود غوطه ور است، از هوشمندي خود، در بلنداي يقين جايگزين است و در پاکي خود استوار است.
· توکل
از امام حسين (ع) روايت شده است: عزت و بي نيازي از جايگاه خود بيرون آمده به گردش پرداختند، چون با توکل برخورد نمودند و در آن مقيم گشتند.
· تسليم در برابر گزينش خدا
به امام حسين (ع) عرض شد ابوذر مي گويد: براي من، فقر محبوبتر از بي نيازي و مريضي، محبوبتر از سلامتي است. حضرت فرمود: خداي متعال ، ابوذر را رحمت کند، اما من مي گويم: هرکس به نيک گزيني خدا براي او مطمئن شود، جز آنچه را خدا برايش گزيده است آرزو نمي کند.
· خير دنيا و آخرت
امام حسين (ع) مي فرمايد: خداوند به هر کس راستگويي و نيکخويي و پاکدامني و پاک خوري روزي کند خير دنيا و آخرت را ويژه او ساخته است.
· بهترين عبادت
امام حسين (ع) مي فرمايد: جمعي خدا را از شوق بهشت مي پرستند، اين عبادت سوداگران است و گروهي خدا را از بيم دوزخ مي پرستند، اين عبادت بردگان است و مردمي هم خدا را از روي شکر مي پرستند. اين عبادت آزادگان و بهترين عبادت است.
· پاداش عبادت
امام حسين فرمود: هر کس خدا را آنگونه که حق پرستش اوست بپرستند، خدا از فيض خود به او بالاتر از آرزوها و کفايتش ارزاني دارد.
· کبريايي ازآن خداوند است
يک نفر به امام حسين (ع) عرض کرد: در تو کبر وجود دارد؟ حضرت فرمود: همه کبريايي و عظمت از آن خداوند يگانه است که در ديگري نيست. خداي متعال فرمود: عزت، مخصوص خدا و رسول او و اهل ايمان است.
· ادب چيست؟
از امام حسين (ع) پرسيدند: ادب چيست؟ فرمود: اين است که از خانه خود بيرون آيي و با هيچ کس برخورد نکني مگر آنکه او را برتر از خود ببيني.
· پاداش سلام
امام حسين (ع) فرمود: سلام ، هفتاد حسنه دارد، شصت و نه حسنه آن، ازآن سلام کننده و يکي ازآن جوابگو است.
· بخيل کيست؟
امام حسين (ع) فرمود: بخيل کسي است که از سلام کردن بخل ورزد.
· نشانه هاي خائن و بدکار
امام حسين مي فرمايد: « درستکار آسوده است، بي گناه بي باک، خيانتکار ترسان و بدهکار هراسان است. هرگاه آشفتگي و بلا بر عاقلي روي آورد اندوه خود را با دور انديشي مي زدايد و براي چاره جويي در خانه عقل را مي کوبد.
· سلام قبل از کلام
مردي با امام حسين (ع) آغاز سخن کرد که خدا عافيتت بخشد، حالت چگونه است؟ فرمود: خدا عافيتت دهد سلام کردن بر سخن گفتن مقدم است. سپس فرمود: تا کسي سلام نداده به او اجازه سخن گفتن ندهيد.
· صفات نيک
امام حسين (ع) در خطبه اي فرمود: هان اي مردم! در اخلاق شايسته و والا با هم رقابت کنيد و در سودهاي معنوي و بهشتي از هم پيشي گيريد، مپسنديد آن کار نيکي را که در آن شتاب ننموده ايد.
بدانيد که هر کار نيکي، سپاسي را بهره مي دهد و پاداشي را از پي مي آورد، چنانچه کار نيک را مجسم بنگريد، آن را در چهره انساني نيکو و زيبا مي ديديد که ناظران را مسرت مي بخشد. هر کس که بخشش کرد ، سروري يافت و هرکس بخل ورزيد، فرو مايه شد.
· راستي و دروغ
امام حسين (ع) فرمود: راستي، عزت است و دروغ، ناتواني، اسرار امانت است و همسايگي، خويشاوندي، ياري رساني صميميت است و کار، تجربه آموزي، اخلاق نيک عبادت است و سکوت، زينت، تنگ نظري و آزمندي، فقر، بخشندگي دارايي و مهرباني، خردمندي است.
· سوگند زياد
امام حسين (ع) فرمود: از سوگند زياد بپرهيزيد زيرا سوگند آدمي از چهار خصلت سرچشمه مي گيرد: يا از خواري است که در خود مي يابد و او را بر ذلت تصديق مردمش بر مي انگيزد و يا از ناتواني در منطق است که سوگندها را پرکننده خلأها و پيوند ساز سخنان بي ربط خود مي کند و يا از بدبيني مردم است که از آنان نسبت به خود سراغ دارد و مي داند که سخنش را جز با سوگند نمي پذيرند و يا از آن روست که زبان خود را بي انديشه بکار مي گيرد.
· آداب سخن
امام حسين (ع) فرمود: پشت سر کسي که از تو ناپيداست چيزي مگو، مگر آنچه که مي پسندي او پشت سرت از تو گويد و همانند بنده اي رفتار کن که مي داند به گنهکاري خود گرفتار مي شود و به نيک رفتاري خود پاداش مي گيرد.
· خوف از خدا
به امام حسين (ع) عرض شد: بيم تو از پروردگارت چه فراوان است؟ فرمود: در روز قيامت جز آنکس که در دنيا خوف خدا داشته کسي ايمن نيست.
· گريه از خشيت الهي
روايت شده که امام حسين (ع) فرمود: گريستن از خشيت خدا، رهايي از آتش دوزخ است و فرمود: گريه ديده ها و خشيت دلها، رحمتي از خداست.
· ياري در جوانمردي
امام حسي (ع) فرمود: آن کس که بخشش تو را نپذيرد، تو را در جوانمردي کمک کرده است.
· انفال مال
امام حسين (ع) فرمود: مال تو اگر براي تو مقدر شده باشد آنرا انفاق خواهي کرد. بنابراين، آن را براي پس از خود مگذار که پس انداز غير تو مي شود، در حاليکه آن را از تو مي خواهند و حساب آن را از تو مي کشند و بدان که تو براي آن نمي ماني، و آن بر تو وفا نمي کند، پس آنرا بخور پيش از آنکه تو را بخورد.
· نصايح امام
امام حسين (ع) فرمود: آنچه را طاقت نداري به عهده مگير، به آنچه نخواهي رسيد مپرداز، آنچه را قادر نيستي به شمار نياور، جز به اندازه اي که سود مي بري هزينه مکن، پاداش، جز به اندازه کارکرد خويش مخواه، جز به فرمانبرداري از خداي سبحان که به دست آورده اي شادمان مشو و جز آنچه که خود را براي آن شايسته مي بيني دريافت نکن.
· شکر
امام حسين (ع) فرمود: شکرگزاري تو براي نعمت پيشين، نعمت تازه را سبب مي شود.
به نام خدا
موضوع : گزارش مراسم عید غدیر تاریخ : 6/9/89
یا علی زندگی ما کفاف وصف جلوه های وجودی تورا نمی کند . می دانیم که تو را توصیف بیهوده است . تورا با عقل نمی توان یافت زیرا منطق ما ظرفیت درک تورا ندارد پس تورا با دل می یابیم ...
به مناسبت عید غدیر ، عید امامت و ولایت مربی پرورشی وانجمن های فرهنگی مدرسه الزهرا (س) برنامه هایی را تدارک دیدند که به اجرا در آمد:
1. مجری برنامه : راحله نظری و مرضیه شاه چمن
2. قرائت قرآن : عارفه موسوی
3. اجرای سرود : توسط انجمن فرهنگی منتظران مهدی
4. قرائت شعر : توسط زینب موسوی
5. قرائت متن ادبی : توسط دبیر محترم خانم رحمانی
6. اجرای سرود : توسط انجمن فرهنگی فانوس
7. اجرای دکلمه : توسط دانش آموزان ابتدایی ، نرگس و طیبه
8. سخنرانی ناظر محترم مدارس جناب آقای مرادی :
· تبریک عید سعید قربان و عید غدیر خم خدمت دانش آموزان و همکاران
· سعی در بهتر و پر شورتر گرفتن عید غدیر زیرا پیامبر اکرم (ص) می فرماید : روز غدیر خم برترین عیدهای امت من است .
· بیان واقعه ی غدیر
در پایان برنامه خدیجه محمد ضیاء دانش آموز کلاس سوم تجربی به علت پیشرفت تحصیلی توسط خانم رحمانی مورد تشویق وقدردانی قرار گرفت ودانش آموزان پس از ورود به کلاس ها پذیرایی مختصری شدند .
به نام آرام دل ها گزارش آموزشی آبان ماه 89 از:مدرسه ی الزهرا(س) به:مدرسه ی فجر در آبان ماه سال 1389 فعالیت ها ی آموزشی در مدرسه ی الزهرا(س) توسط معاونت این مدرسه صورت گرفت که در ذیل عنوان شده است. 1)اجرای مراسم ظهرگاه همه روزه رأس ساعت 1:10 عصر 2)صحبت با دانش آموزان در مراسم ظهرگاه جهت آگاه نمودن آنان با وظایفشان و قوانین مدرسه در طول سال تحصیلی. 3)توضیع کارت به دانش آموزان گروه انتظامات و بهداشت یاران مدرسه. 4)بررسی ورسیدگی به نظم و نظافت دانش آموزان. 5)برگزاری جلسه با گروه انتظامات و یادآوری وظایف مربوطه به ایشان. 6)تشکیل جلسه با نمایندگان کلاس ها و سپردن وظایفی به ایشان در غیاب معلمین و یا عدم حضور معلم در کلاس. 7)تشکیل جلسه با بهداشت یاران مدرسه ودرخواست همکاری و مشارکت در بررسی نظافت دانش آموزان و محیط مدرسه. 8)بررسی موارد انضباطی دانش آموزان اعم از تأخیرات ،حضور وغیاب ،موارد اخلاقی و عدم رعایت قوانین مدرسه. 9)صحبت با والدین در خصوص حضور و غیاب و مرخصی به علت بیماری و مشکلات فرزندان ایشان. 10)ثبت حضور و غیاب ،تأخیرات و مرخصی های همکاران در دفتر همه روزه. 11)برقراری نظم در مناسبت ها ومراسم های آبان ماه(مراسم روز دانش آموز و انتخابات شورای دانش آموزی) 12)تدریس در زیست شناسی سوم تجربی 4 ساعت در هفته. 13)تهیه ی گزارش آموزشی مدرسه الزهرا(س) در آبان ماه. 14)تکمیل و ارسال فرم کلی مشخصات همکاران و مدرسه ی الزهرا(س) 15)تشکیل جلسه با انجمن اولیا و مربیان و تکمیل فرم مربوطه وثبت اسامی رئیس انجمن ،معاون،منشی ومسئول امور مالی. 16)تدارکات جهت بازدید سرپرست کل مدارس در شبه قاره هند جناب آقای خرازانی و معاونت محترم ایشان جناب آقای جعفر آبادی و مدیریت محترم مدارس ج.ا.ایران در کویته جناب آقای کاظمی. 17)برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی مدرسه با همکاری کادر اداری مدرسه. 18)برگزاری جلسه با اعضای شورای دانش آموزی مدرسه و انتخاب رئیس ،معاون ومنشی این شورا. 19)برگزاری جلسه شورای معلمان در آبان ماه 20)ثبت فعالیت های گروه های مدرسه اعم از انتظامات ،کمیته بهداشت و نمایندگان کلاس ها |
موضوع کار |
روی وبلاگ جدید مدرسه الزهرا (س) کار شد و گزارشات دفتر تایپ گردید. |
روی وبلاگ جدید مدرسه الزهرا (س) www.alzahra.LoxBlog.com و نشریه مدرسه الزهرا کار شد. |
برنامه ریزی کلاس های کامپیوتر تهیه شد. نشریه 1 سال 1389 چاپ شد. |
دوم راهنمایی 1: معرفی کامپیوتر دوم انسانی:غایب سوم راهنمایی1: معرفی و کاربرد: Ms. Word و Office سوم راهنمای 3: تدریس windows اول راهنمایی 2: تدریس windows |
مراسم خوش آمد گویی هئیت از مدرسه الزهرا (س) – فلم برداری و عکس گیری صورت گرفت. |
مراسم 13 آبان و برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی – فلم برداری و عکس گیری صورت گرفت. |
اول متوسطه 1: غایب اول راهنمایی 2: معرفی کامپیوتر پنجم ابتدایی: آشنایی با روشن کردن و خاموش کردن کامپیوتر چهارم ابتدایی: آشنایی با روشن کردن و خاموش کردن کامپیوتر دوم راهنمایی 1: معرفی کامپیوتر |
سوم راهنمایی 1: تدریس MS. WORD -- FILE دوم راهنمایی 1: تدریس desktop background سوم راهنمایی 1: تدریس desktop background |
تولد علامه اقبال لاهوری (تعطیل) |
سوم راهنمایی 2: DESKTOP BACKGROUND تدریس شد. اول راهنمایی 1: DESKTOP BACKGROUND تدریس شد. سوم تجربی: معرفی INTERNET و بخش استفاده از WWW.WIKIPEDIA.COM |
سوم راهنمایی 1: تمرین و کار عملی دوم راهنمایی 2: تمرین و کار عملی |
اول راهنمایی2: تمرین و کار عملی دوم راهنمایی 2: تمرین و کار عملی |
·Yahoo ID برای دبیران محترم مدرسه الزهرا ایجاد شد. ·کلاس پنجم ابتدایی: desktop background تدریس شد. ·کلاس چهارم: معرفی کامپیوتر تدریس شد. |
دوم راهنمایی 1: تدریس درس جدید سوم راهنمایی 2: تدریس درس جدید |
عید سعید قربان (تعطیل) |
عید سعید قربان (تعطیل) |
·اول راهنمایی 2: تدریس بخش های کامپیوتر و خاموش نمودن کامپیوتر ·دوم راهنمایی 2: تدریس کار با ماوس و تهیه فولدر ·دوم تجربی2: تدریس: وبلاگ چیست؟ و ایجاد وبلاگ توسط دانش آموزان بطور گروهی ·تجربی 1: تدریس کلمات: http، www، و com |
·اول متوسطه 1: تدریس کلمات: http، www، و com ·اول 2: معرفی کامپیوتر و بخش های آن ·تایپ گزارشات کلاس کامپیوتر |
صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد